Kontaktirajte nas  +385 98 243 294 
e-mail:
peugeot.club@du.t-com.hr

Vaš partner za najam vozila u Dubrovniku, Crnoj Gori, Albaniji a i šire...

O nama

Rent a car Dubrovnik je privatna tvrtka za rent a car & scooter & bike, taxi usluge i organizaciju obavljanja prijevoza u zemlji i inozemstvu. Posluje uspješno od 2003. Nudimo više od ostalih, dobar servis i povoljne uvjete najma. Uvjereni smo da ćemo u potpunosti ispuniti vaša očekivanja, koja vam nude niz mogućnosti i pogodnosti. Ne naplaćujemo drugog vozača i dječje sjedalice. U našem voznom parku imamo sve nove tipove vozila marke Peugeot sa punom opremom (airbag, servo volan, klima itd.). Posebna ponuda je mini van 6+1, prikladan za obitelji. Vozila su poznata po svojoj sigurnosti i udobnosti. Birajte sami prema svojim željama, potrebama i mogućnostima.
Vozilo možete preuzeti u zračnoj luci i našem uredu u Dubrovniku, a ostaviti ga možete u bilo kojem većem gradu u Hrvatskoj ili u gradovima Tivat i Podgorica u susjednoj Crnoj Gori. Pozovite nas na telefon i mi ćemo vam dostaviti i preuzeti vozilo tamo gdje ste smješteni. Sva vozila su osigurana protiv trećeg lica i kasko. Možete ići i u Bih i Crnu Goru i ostale države. Prihvaćamo sve kreditne kartice, a na gotovinu dajemo popust. U našoj ponudi imamo vrhunsku taxi uslugu a za više informacija pogledajte na www.taxi-dubrovnik.com
Naše usluge možete koristiti 24 sata dnevno!

Rent a car Dubrovnik nudi:

  • Najbolje cijene
  • Bez provizija na kreditne kartice
  • 24/ dnevna pomoć na cesti
  • Omogućen granični prijelaz
  • Besplatna isporuka
  • Pomažete lokalnom malom poduzetništvu

SLOBODAN GRANIČNI PRIJELAZ
Prijelaz preko granice u strane zemlje je omogućen sa svim našim automobilima.

 Najam automobila u Zračnoj luci Dubrovnik

Ako se nalazite u Zračnoj luci Dubrovnik i tražite auto za iznajmiti pređite preko puta i između ostalih u redu aluminijskih kućica naći ćete i Rent a car Dubrovnik, vašeg partnera za najam vozila u Dubrovniku, Hrvatskoj, a i šire. Svojim klijentima pružamo izravan booking, 24/7 pomoć na cesti i personaliziranu uslugu bez ikakvih skrivenih ili dodatnih troškova, ali o tome možete vidjeti više detalja u našem cijeniku. Preuzmite svoj automobil u našoj agenciji na aerodromu u Dubrovniku i slobodno počnite istraživati biser Jadrana, Dubrovnik, ali i susjedne zemlje kao što su Crna Gora, Bosna i Hercegovina te Albanija koje možete posjetiti bez dodatnih troškova. Misija Rent a car Dubrovnik agencije je pružanje što kvalitetnije usluge najma vozila svojim klijentima. Upravo kvalitetna usluga je ono čime želimo steći povjerenje naših klijenata. Iskren i otvoren način poslovanja i kvalitetan vozni park su standardi koje nudimo svojim klijentima.